Dental Centar Dubravica

 

DENTAL CENTAR DUBRAVICA je jedan od vodećih dentalnih implant centara u Europi (Leading Implant Centers). Prilagođeno Vašim potrebama i mogućnostima, naše educirano stručno osoblje klinike pruža Vam stomatološke usluge najvišeg nivoa kvalitete u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Bez obzira radi li se o zubnim implantatima, jednoj krunici ili kompletnoj sanaciji čeljusti, jamčimo vam jednostavno savršenu uslugu.

Cijena dentalne usluge u našoj klinici u Hrvatskoj je trećina cijene u Italiji ili nekim drugim europskim zemljama. Stoga, ukoliko ste odlučili putovati svijetom i tražite iskusnog i vrhunskog stomatologa u Hrvatskoj kao primjerice eksperte u IMPLANTOLOGIJI (Expert in Implantology - GBOI) i ESTETSKOJ STOMATOLOGIJI, zasigurno ste na pravome mjestu.

DENTALNI IMPLANTATI su specijalni dio ekspertize tima u Dental Centru Dubravica koji vodi dr. Ivica Dubravica, dentist i implantolog s najvećim stupnjem edukacije u implantologiji (Master of Oral Medicine - Medical Faculty of the Westphalian Wilhelms University of Münster).

Koristimo isključivo implantate poznate njemačke marke te implantate poznate švicarske marke /SWISS BRAND IMPLANTS = STRAUMANN i NOBEL i za njih doživotno garantiramo.

DCD tim nudi cijeli spektar dentalnih usluga, s naglaskom na kvalitetu protetskih radova koji se izrađuju po najvišim mogućim standardima kvalitete i vrhunske tehnologije u našem dentalnom laboratoriju.

Osnovan 2003. godine, Dental Centar Dubravica je danas jedna od prvih klinika u Republici Hrvatskoj koja pruža visoko kvalitetne dentalne usluge pacijentima iz cijeloga svijeta. Uz stečenu reputaciju centra za visoko kvalitetne dentalne usluge, ponosni smo i zahvalni stotinama pacijenata iz naše zemlje i ostalih brojnih europskih zemalja koji svakoga mjeseca dolaze u naš centar i poklanjaju nam svoje povjerenje. Vaše povjerenje naša je obveza.

Member of: LEADING IMPLANT CENTERS

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno