Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Mini Smile Makeover

dental-centar-dubravica-smile-makeover.jpg

Možda upravo vama ne trebaju implantati, keramički mostovi, ni ortodontski aparatići, već samo jedan završni dodir pomoću kojeg će vaš osmjeh zablistati.

Mini Smile Makeover

  •  čišćenje i poliranje zubi
  •  izbjeljivanje
  •  zubni nakit

Hollywoodski osmijeh za jedan sat!

U samo sat vremena uklonit ćemo kamenac i ispolirati zube. Sam proces izbjeljivanja traje otprilike 45 min. Zube izbjeljujemo Fotona Light Walker AT laserom lampom kako bi postigli vrhunske rezultate gdje naočigled vidite razliku u situaciji prije i poslije, gdje zube posvijetlimo i za nekoliko nijansi. Bitno je istaknuti da izbjeljivanjem ne oštećujemo ni zub, ni zubno meso (gingivu), dakle samo dobivamo na ljepoti zubi.

I na kraju završni dodir - prekrasan cirkon u boji koju vi odaberete kako bi vaš osmjeh zaista zablistao.

Zubni nakit

Kako bi upotpunili svoj osmijeh i pridodali mu posebni ton stavljamo nakit na zub. Zubni nakit može biti cirkon ili pravi dijamant. Postavljanje cirkona na zub potpuno je bezbolno, brzo i jednostavno. Diskretan sjaj i ljepota cirkona privući će pogled svakog kome je vaš osmijeh upućen!

Cirkon se lijepi, a zub se nimalo ne oštećuje (ne brusi se). Nakit se može staviti i mlađim osobama jer se zubi ne oštećuju, a sam postupak jako jednostavan i kratko traje. Cirkoni postoje u raznim bojama i mogu se postaviti na zub koji želite.

 

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno