Cleanroom tehnologija

dental-centar-dubravica-clean-room.jpg

Zahvaljujući konceptu tehnologije čistih prostora s apsolutno čistim zrakom u čistim sterilnim sobama (unutar novouređenog Dental Centra Dubravica) se na najsigurnijoj razini izvode operacije i radnje koje ne smiju doći u doticaj sa zagađivačima kao što su prašina, zračni mikrobi i čestice aerosola.

Cleanroom je koncept čistih prostora koji je u suvremenoj medicini sinonim primjene osnovnih normi i standarda za maksimalno povećanje sigurnosti tijekom izvođenja operativnih zahvata i maksimalne uspješnosti ugradnje implantata.

Čisti prostor - Cleanroom je inače definirani i kontrolirani prostor konstruiran na način da je unos, generiranje, sakupljanje i zadržavanje čestica (kontaminanata) minimizirano i kontrolirano. To je prostor u kojemu filtrirani zrak ima pozitivan tlak u odnosu na okolne prostore u svim radnim uvjetima te zrak efikasno ispire prostor. Prostor je to u kojemu su svi relevantni parametri strogo kontrolirani: temperatura (19°C-25°C), relativna vlaga (45%-60%), a buka, osvjetljenje i ostali parametri optimalni u smislu pružanja što većeg stupnja sigurnosti tijekom izvođenja zahvata.

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno