Besplatni ortodontski pregledi i poklon bon od 500 kuna

(11.02.2020)

Prijavite se i saznajte da li ste kandidat za ovaj inovativni aparatić. Uz pomoću kompjuterskih simulacija, u samo 15 minuta možete saznati kako će izgledati vaši zubi nakon terapije

Nevidljivi aparatić Invisalign transformirat će i proljepšati osmijeh bez ograničenja i smetnji u svakodnevnom životu. Pravo je vrijeme da saznate da li ste pravi kandidat za ova revolucionarni aparatić na posebnim Danima otvorenih vrata za Invisalign od 22. do 24. srpnja u Dental Centru Dubravica.

Besplatan pregled, skeniranje cijele čeljusti i mišljenje dat će iskusni ortodont dr. Stipo Cvitanović, a ukoliko se taj dan odlučite na Invisalign, na poklon dobivate i bon od 500 kuna za dentalne usluge u centru Dubravica.

Invisalign je prozirni aparatić koji izravnava zube i ispravlja zubne nepravilnosti pomoću niza prozirnih, gotovo nevidljivih i udobnih udlaga koje se izrađuju kompjuterski individualno za vaše zube i mogu se skidati. Svaka dva tjedna sami mijenjate novi par udlaga i malo po malo, tjedan po tjedan vaši zubi se pomiču pravilno prema isplaniranoj predviđenoj konačnoj poziciji.

Ovaj inovativan aparatić već je iskusilo preko 3 milijuna ljudi diljem svijeta.

Zahvaljujući suvremenoj kompjuterskoj 3D tehnologiji i preciznom uzimanju otisaka i snimki specijalizirani ortodont za Invisalign u Poliklinici Dubravica izrađuje kompletan plan ortodontske terapije od početnog pa sve do završnog pozicioniranja zubi.

Invisalign-Aligner se može skinuti za razliku od klasičnih fiksnih metalnih bravica, tijekom terapije možete potpuno fleksibilno jesti i piti štogod želite.

Nepravilni zagriz nije samo estetski problem već može predstavljati ozbiljni dentalni problem zbog kojeg zubi mogu brzo propasti i deformirati se. Pravi je trenutak da ispravite svoj osmijeh jer su dijagnostika, pregled i konzultacije doktora Stipe Cvitanovića od 22. do 24. srpnja besplatne samo u Poliklinici Dubravica.

Cijene aparatića inače ovise o složenosti pojedinih slučajeva i kompleksnosti anomalije. No u Poliklinici Dubravica možete platiti gotovinom na što odobravaju posebni popust ili karticama na rate.