Protetika na implantatima

dental-centar-dubravica-impiantoprotesica.jpg

Postoji nekoliko mogućih vrsta zahvata kad je u pitanju implantoprotetska sanacija čeljusti zavisno od broja zubi koji potrebno nadomjestiti: jedan ili više pojedinačnih zubi na implantatu, most na implantatima, proteze na implantatima te All-on-4.

Implantoprotetska sanacija čeljusti

Implantati + Mostovi

Ovo je metoda implantoprotetske sanacije čeljusti sa implantatima i mostovima, gdje implantati imaju ulogu korijena zuba, a na njima se onda nadograđuje fiksni most u obliku zubi.

dental-centar-dubravica-dental-implants-dental-bridges.jpg

All-on-four

All-on-4 (Sve na 4) je metoda implantoprotetske sanacije čeljusti koja pacijentima bez zubi ili sa totalnim protezama omogućuje da odjednom dobiju fiksno rješenje za zube. Ta metoda je posebno dobra za pacijente sa manjkom kosti čeljusti jer im se ne treba nadopunjavati kost. Postupak se bazira na mostu koji je vijcima pričvršćen za implantate.

dental-centar-dubravica-dental-implants-all-on-four.jpg

Implantati + proteza

Ovo je metoda implantoprotetske sanacije čeljusti u kombinaciji implantata sa prečkom/kuglom i protezom, gdje implantati vrše funkciju sidra za protezu. To je opcija gdje se proteza može skidati i čistiti.

dental-centar-dubravica-dental-implants-prosthesis.jpg

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno