Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Dentalni paket/Smještaj

Galerija

Hrvatska je danas iznimno atraktivna destinacija za putovanje i zdravstveni turizam. S visokom kvalitetom stomatoloških usluga i dobrim cijenama, Hrvatska je prepoznata kao poželjna destinacija za profesionalne i specijalizirane stomatološke tretmane, posebice za implantološke usluge (ugradnja implantata).

Dental Centar Dubravica je privatni i specijalizirani stomatološki i implantološki centar s višegodišnjim iskustvom i visoko obrazovanim djelatnicima. Stalnim obrazovanjem i implementacijom najnovijih tehnologija postali smo vodeći pružatelj cjelovitih stomatoloških usluga, implantologije i estetske stomatologije u Hrvatskoj.

Dentalni turistički paketi u Hrvatskoj

Nudimo DENTALNI TURISTIČKI PAKET - SVE NA JEDNOM MJESTU koji uključuje profesionalni stomatološki tretman po posebnim cijenama. Uz ovaj paket uživajte u mogućnostima odmora na Hrvatskoj obali. Dođite u prekrasne Vodice i vratite se s odmora s novim, zdravim i lijepim osmijehom.

Naručite se za tretman!

Naš dentalni turistički paket uključuje:

  • Besplatno savjetovanje
  • Prvi korak je dati besplatnu, profesionalnu i cjelovitu evaluaciju vašeg dentalnog stanja, te vam predložiti najbolje rješenje ovisno o vašim potrebama i problemima.
  • Ugovaranje tretmana
  • Nakon konzultacija, odlučiti ćemo koliko dugo će trajati terapija, kao i datum i vrijeme vaše posjete centru, što ćemo uskladiti sa vašim osobnim rasporedom i aktivnostima. Dobit ćete najbolju moguću ponudu.
  • Putovanje, smještaj i transportne usluge
  • Bez obzira dolazite li iz Hrvatske ili putujete iz inozemstva, naše usluge uključuju organizaciju smještaja, te besplatnu uslugu transporta od aerodroma ili od hotela do našeg centra.
  • Uživanje u odmoru u Hrvatskoj
  • Hrvatska, kao istinski dragulj Mediterana pružiti će vam iznimno i ugodno iskustvo za vrijeme vašeg boravka na moru. Odmorite tijelo i duh u prekrasnim i atraktivnim Vodicama.
  • Povratak kući sa sretnim osmijehom
  • Vratite se kući zdraviji i zadovoljniji uz vaš novi osmijeh. Pružiti ćemo vam i 10 godina garancije na naš rad, a o vama se brinemo i nakon tretmana s preporukama redovitih godišnjih kontrola.

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno