Hoteli u blizini

 

Hotel Olympia Vodice

Hotel Olympia Vodice, smješten 500 metara istočno od centra Vodica te 50 metara udaljen od mora, idealan je spoj tradicionalnog i modernog - 40 godina uspješnog rada predstavlja garanciju kvalitete, dok su potpuno obnovljeni te moderno opremljeni prostori i brojni sadržaji tu kako bi se gost osjećao u centru pažnje.

Neovisno o tome zanima li vas aktivan odmor ispunjen sportskim sadržajima, opuštanje i wellness, tulumi na plaži ili tražite mjesto na kojem ćete ugostiti poslovne partnere, hotel Olympia nudi sve što vam treba.

Otvoreni bazen, ekskluzivni beach barovi, Olympia Life Wellness Centar, suvremena teretana te kongresna i sportska dvorana, uz sobe i apartmane s pogledom na more i borovu šumu, kao i izvrsnu gastronomsku ponudu - sve to i još više pronaći ćete u hotelu Olympia. Za vas smo otvoreni tijekom cijele godine.

WWW.OLYMPIAVODICE.HR

 

Hotel Miramare Vodice

Hotel Miramare Vodice, sa svoje četiri zvjezdice obogaćuje hotelski krajolik primorskog, srednjedalmatinskog grada Vodice. Plaža se nalazi neposredno uz hotel. Ugodan i sadržajan boravak omogućava Vam blizina centra grada, kulturne i povijesne znamenitosti te brojne mogućnosti za izlete u nacionalne parkove i parkove prirode u blizini Vodica.

Miramare nudi 62 dvokrevetne sobe, od kojih je polovina s pogledom na Jadransko more i njegove otoke. Posebnost hotela su i antilergijske sobe, koje su opremljene posebnom posteljinom koja sprječava nakupljanje alergena i samim time ljudima koji imaju problema s alergijama omogućava miran odmor bez neželjenih posljedica.

WWW.MIRAMARE-VODICE.COM

 

Solaris Hotel Resort Šibenik

Solaris je atraktivno turističko naselje koje se nalazi u centru Jadrana, nedaleko povijesnog grada Šibenika. Solaris se rasprostire na više od 800,000 m2 uz prekrasnu poziciju uz more. Ako ćemo biti precizniji, to je poluotok sa bujnom i raznovrsnom Mediteranskom vegetacijom, sa 4.5km dugom plažom koju štite brojni otočići ispred nje. Naselje - koje uključuje hotele, vile sa apartmanima i marinu za brodove i jahte - je izrazito atraktivno za ljetovanje, opuštanje i zabavu. Odlična turistička ponuda i prikladne cijene čine ovo mjesto jedinstvenom turističkom destinacijom. Uživajte u Solarisu, njegovim događajima, wellness i spa ponudi, programima zabave, restoranima, etno selu, beach barovima, noćnim barovima, golf parku, sportskim centrima, vodenim sportovima, ekskurzijama, vjenčanjima, kongresu, team buildingu i sl.

WWW.SOLARISHOTELSRESORT.COM

 

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno