Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Posjetite Vodice

Galerija

Još od 1990. godine, prekrasni obalni grad Vodice prepoznat je kao jedno od popularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Vodice su smještene u središnjoj Dalmaciji, 15 minuta vožnje do Šibenika i jedan sat vožnje do Zadra.

Ugodna hrvatska klima i mnogobrojni visoko ocijenjeni hoteli, apartmani i drugi oblici smještaja, uz raznovrsne mogućnosti zabave i turističku ponudu, oduševljavaju posjetitelje Vodica, koji se iz godine u godinu ponovno vraćaju na odmor.

Osim prirodnih ljepota i predivnih plaža koje leže uz pjenušavo Jadransko more, Vodice su posebne iz nekoliko razloga. Široka turistička ponuda grada pruža atrakcije za sve vrste gostiju i uzraste - za mlade, vjenčane parove i obitelji.

Mogućnosti u Vodicama su beskrajne. Restorani nude sve vrste gastronomskih specijaliteta. Mediteranska kuhinja je posebno zastupljena. Iako, postoji dovoljan broj fast food objekata koji rade cijelu noć. To je idealno za one koji zaključuju večer nakon izlaska u jedan od barova ili noćnih klubova. Noćni život grada Vodica pršti pozitivnom energijom i dobrom zabavom. Neki od najposjećenih klubova su Opium, Exit Makina i možda najpoznatiji klub u Hrvatskoj - Hacienda. Svake godine Hacienda nudi svojim posjetiteljima bogat program i ugošćuje međunarodne i regionalne glazbene zvijezde, pjevače i DJ-e.

Vodice nude svojim gostima sve što treba - party programi na blaži za one koji se žele zabavljati danju, dok obitelji mogu uživati u rekreacijskim aktivnostima na sportskim terenima pored plaže. Ovaj grad živi i van turističke sezone, već početkom svibnja događaju se razni festivali. Regionalna glazbena televizija - CMC organizira tradicionalni "CMC glazbeni festival" gdje nastupa preko 20 Hrvatskih glazbenika 15. i 16. svibnja. Nakon CMC festivala, pa do početka ljeta, u Vodicama se održavaju zanimljivi zabavni događaji.

Za one koji Vodice posjećuju u lipnju, samo sat vremena vožnje do Zadra dijeli ih od uživanja u Zadarskim noćima mode, a već tu večer, stignu se vratiti u Vodice i zabaviti se u jednom od mnogobrojnih kafića ili klubova ili organiziranim događanjima. Obiteljima će biti zanimljiv "Festival šibenske šansone" koji se održava trećeg vikenda u kolovozu u Šibeniku, najbližem vodičkom gradu. Obitelji i parovi često odlaze na festival i uživaju u izvedbama Hrvatskih umjetnika. Svakog 4. kolovoza, Vodice slave dan grada koji se popularno naziva "Vodička fešta". Na taj dan, usred turističke sezone, uz turiste i goste iz obližnjih mjesta i gradova, Vodice dišu kao jedno u cjelodnevnim zabavnim događajima i koncertima, a posebno ističemo večernji koncert na glavnom trgu.

Uz toliko toga što možete vidjeti i raditi dok uživate u suncu, moru, ljetu, plažama, Vodice zaista zaslužuju titulu kao jedno od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno