Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Makeover Marije Strenje

Drugi humanitarni makeover vratio je samopouzdanje i dao mnogo razloga za osmijeh simpatičnoj Mariji Strenji kojoj će ova metamorfoza promijeniti život

Još jedna lijepa priča u našoj poliklinici završila je na najljepši mogući način – širokim i iskrenim osmijehom. Drugi humanitarni makeover vratio je samopouzdanje i dao mnogo razloga za osmijeh simpatičnoj Mariji Strenji koja je istaknula kako joj je prijava na ovaj make over promijenila život.

Marija Strenja osoba je koja već na prvi susret osvaja svojom vedrinom i pozitivnim duhom. U prijavi za makeover zubi kazala je kako je njezina najveća želja opušteno se smijati bez skrivanja zubi. S obzirom da radi kao prodavačica, bilo joj je teško nasmijati se kupcima a zbog cijele situacija osjećala se depresivno i jako loše.

Na prvom pregledu u Poliklinici doktor Ivica Dubravica napravio je početni plan terapije s naglaskom na očuvanju što više prirodnih zubi koji se mogu liječiti. Plan se sastojao od 6 vađenja zubi, 10 liječenja endodoncijom te 13 krunica u gornjoj čeljusti i 12 krunica u donjoj čeljusti.

Teška situacija nije pokolebala simpatičnu Mariju koja je redovito dolazile na sve termine i držala se uputa doktora. Iako je godinama imala strah od zubara, sve je nestalo uz iskusni tim doktorice Martine Nišević, doktora Jure Rakuljića i doktorice Tine Sladić.

Nakon završetka dentalnih radova Mariju je započela s tretmanima lica u studiju za njegu kose i tijela Sorriso. Marijino lice sklono aknama tretirano je vrhunskim proizvodima marke Dermalogica a prije svega napravljen je tretman mikrodermoabrazija. Dermalogica je američka kozmetička linija specifična po individualnom pristupu problematici svakog tipa kože koju svakodnevno koriste profesionalni kozmetičari i vrhunski dermatolozi. To je kozmetika koja pruža mnogo više od same hidratacije, ona potpuno transformira vašu kožu koristeći prirodne sastojke.

Za novu boju kose i prekrasnu frizuru zadužena je bila Marina Radaš - Lokas koja je koristeći kvalitetne Kevin Murphy proizvode učinila Marijinu kosu snažnijom, sjajnijom i zdravijom.

Make-up majstorica Matea Jerkov naglasila je Marijine oči i sakrila sitne nepravilnosti na licu, a Marija je zablistala poput filmske dive.

Zdravlje zubi utječe na zdravlje čitavog organizma te na naše samopouzdanje i uspjeh u životu. Zato se obratite našim stručnjacima za oralno zdravlje i naručite se na pregled u polikliniku koji suvremenim metodama mogu riješiti i najteže dentalne probleme i vratiti osmijeh na vaše lice.