Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Makeover Mersihe Talam

Pomlađena koža, nova frizura i blistav osmijeh rezultat je rada iskusnog tima koji je sa zadovoljstvom vratio samopouzdanje dragoj Mersihi koju su komplimenti i iskrene čestitke ganule do suza.

Između gotovo stotinu prijavljenih bilo je zaista teško odlučiti se za samo jednu osobu pa su u Poliklinici izabrali dvije kandidatkinje i to Mersihu Talam iz Šibenika te Mariju Strenju koja živi u mjestu Debeljak, u općini Sukošan.

Metamorfoza gospođe Talam započela je dentalnim radovima, odnosno prvim pregledom kod dr. Ivice Dubravice koji je dao plan terapije i sa svojim stručnim timom dogovorio tijek liječenja. Kod Mersihe je bilo potrebno vađenje 6 zubi, ugradnja 2 implantata te 13 cirkonskih krunica u gornjoj i 12 krunica u donjoj čeljusti.

Pri završetku implantoloških i protetskih radova započeli su oni na njezi kože i to kemijskim pilingom u Medicinskom centru Vodice kod doktorice Ive Bojčić, specijaliste dermatovenerologije.
Kemijskim pilingom uklanja se stari sloj kože i time se potiče rast novih stanica kako bi koža bila sjajnija, zdravija i ljepša te vidno pomlađena.

Potom su uslijedili tretmani s radiofrekvencijom, odnosnom aparatom Venus Legacy u Studiju za njegu lica, tijela i kose Sorriso koji se nalazi u sklopu zgrade Poliklinike Dubravica. Venus Legacy je revolucionarna tehnologija za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože lica i tijela, kombinacija je radio valova i magnetne energije te se koristi za pomlađivanje kože, smanjivanje bora i zatezanje lica i tijela.

Prava umjetnica za kosu, simpatična, kreativna i iskusna Miljenka Mikulandra te njezina asistentica Beatrice Mersihnoj  su kosi vratile sjaj i dala joj prekrasnu punoću i formu. U studiju Sorriso koriste vrhunske Kevin Murphy proizvode a za Mersihinu kosu koristila se tehnika Balayage i preljev Kevin Murphy te preparat Olapex.

Završni „touch“ bio je savršeni make up, također u salonu Sorriso, za koji je zaslužna Mateja Jerkov koja je zemljanim tonovima istaknula Mersihine predivne oči.

Pomlađena koža, nova frizura i blistav osmijeh rezultat je rada iskusnog tima koji je sa zadovoljstvom vratio samopouzdanje dragoj Mersihi koju su komplimenti i iskrene čestitke ganule do suza.

Cijeli naš tim Poliklinike Dubravice, Medicinskog centra Vodice i Studija Sorriso od srca zahvaljuje Mersihi Talam na povjerenju, strpljenju i nadaju se kako joj novi osmijeh neće nikad silaziti s lica jer ipak je on ključ koji otvara svačije srce.