Posebna ponuda Medicinskog centra

(03.04.2018)

Čak 30 posto popusta na kardiološku dijagnostiku

Često sami ignoriramo simptome koji mogu upućivati na kardiovaskularne probleme. Primjerice, ukoliko imate problema s povišenim krvnim tlakom ili vas muče proširene vene ili osjećaj probadanja u prsima, svakako bi trebali posjetiti liječnika.

Razlog više za posjet specijalistu je i promjena godišnjeg doba jer iz hladnih dana ulazimo u razdoblje temperaturnih skokova koji mnogi ne podnose najbolje. Stoga započnite proljeće svim srcem i obavite sve kardiološke usluge na jednom mjestu - u Medicinskom centru Vodice.

Medicinski centar Vodice, smješten u sklopu Poliklinike Dubravica u Vodicama, pripremio vam je i posebnu proljetnu akciju na preglede srca, odnosno kompletnu kardiovaskularnu obradu, te je od 21. ožujka do 21. travnja 2018. kardiovaskularni pregled snižen za 30 posto.

U Medicinskom centru vas očekuje renomirani i iskusni doktor, internist-kardiolog, dr. Robert Grubišić Čabo.

Dolazak proljeća neka probudi u vama brigu za vlastitim zdravljem jer je ulaganje u zdravlje i tijelo najbolja i najsigurnija investicija.

Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 022/ 643 876091/6046780 ili putem maila: medicinskicentar.vodice@gmail.com

Osjetite proljeće svim srcem i uživajte u svakom trenutku bez straha i boli.