Blagdansko darivanje u Poliklinici Dubravica

(30.11.2020)

Za sve vaše blagdanske osmijehe Dental centar Dubravica pripremio je super akciju. U mjesecu prosincu u razdoblju od 01.12. do 24.12.2020. darujemo vam besplatni prvi pregled i ortopan, a svakom pacijentu koji prihvati ponudu darujemo još i bon za čišćenje/pjeskarenje/poliranje zubi u vrijednosti od čak 450,00 kn. Taj bon možete sami iskoristiti ili ga pokloniti dragoj osobi.

Lijep i zdravi osmijeh imperativ je u današnje vrijeme, a uz besplatan ortopantomogram i prvi pregled kod naših vrhunskih stručnjaka možete biti sigurni da ćemo za vas naći savršeno funkcionalno i estetsko rješenje. Uskladit ćemo naše iskustvo, znanje i najnoviju tehnologiju s vašim željama i mogućnostima i izložiti vam najbolji plan terapije upravo za vas.

Iskoristite ovu odličnu akciju u kojoj ćete potpuno besplatno biti upoznati sa svim mogućnostima svog novog osmijeha, bilo da se radi o implantološkim, protetskim, zdravstvenim i/ ili estetskim rješenjima.

 

Lasersko izbjeljivanje zubi -20%

slika u tekstu za web.jpg


No, tu blagdanskim darivanjima nije kraj jer smo pripremili i akciju na lasersko izbjeljivanje zubi u iznosu od čak -20%.

Laser će vaše zube izbijeliti sigurno, bezbolno i učinkovito i bez iritacije zubnog mesa, i to sve u manje od sat vremena.

Akcija je to koju se svakako isplati iskoristiti!

Naručite se na 022 444 796 ili putem maila na info@dcd.hr