Brod

Brod

Trajekti u hrvatskoj spajaju hrvatsku obalu sa naseljenim otocima.

Jadrolinija je državna plovidbena kompanija koja upravlja gotovo svim trajektima u hrvatskoj. Uz Jadroliniju postoje i nekoliko privatnih plovidbenih kompanija. Lokalni Jadrolinija trajekti, brzi katamarani i hidrogliseri povezuju obalne gradove sa naseljenim otocima. Također, postoje ljetne linije od Rijeke do Dubrovnika. Tijekom turističke sezone, broj trajektnih linija se povećava kako bi se izbjegle gužve i zastoji. Trajektne linije koje povezuju jedan otok sa drugim su manje frekventne.

Putnici se uvijek mogu ukrcati, ali rezervirajte unaprijed ako idete autom, posebno u najvećim ljetnim gužvama. Nažalost, ne možete rezervirati trajektnu kartu online. To možete učiniti u lokalnim uredima Jadrolinije ili kod lokalnih putničkih agencija. Pojavite se najmanje 30min prije polaska, a ljeti sat, sat i pol prije polaska, parkirajte vaš auto u red, uzmite karte i čekajte na ukrcaj. Savjetujemo vas da isplanirate vaš put trajektom prije putovanja i bookiranja smještaja u Hrvatskoj.

Trajekti za Hrvatsku spajaju hrvatske luke sa Italijom.

Međunarodne trajektne linije dolaze iz talijanskih luka Ancone, Barija, Venecije, Trsta, Pescare i, ovisno o sezoni, Rimini i luke u regiji Emillia Romagna sa trajektima i brzim Snav brodovima.

Naravno, ljeti je daleko više trajektnih linija između Italije i Hrvatske. Svake godine nekolicina plovidbenih kompanija izdaju svoj raspored plovidbe i linije za ljetnu turističku sezonu. Večina proširenih usluga počinje oko travnja ili svibnja, a neke počinju tek u lipnju i kolovozu. Sezona završava u rujnu i početkom listopada. Najzanimljivije linije su od Ancone do Zadra, iz Ancone za Split i Bari, te Bari za Dubrovnik.

Pronađite korisne informacije o rasporedu plovidbe trajekata i putovanju u Hrvatsku na:

Kontakt forma

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 07:30-21:30
sub.: 07:30-17:30
ned.: zatvoreno