Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Protetika na implantatima

Postoji nekoliko mogućih vrsta zahvata kad je u pitanju implantoprotetska sanacija čeljusti zavisno o broju zubi koje je potrebno nadomjestiti: jedan ili više pojedinačnih zubi na implantatu, most na implantatima, proteze na implantatima te All-on-4.

Implantoprotetska sanacija čeljusti

Implantati + Mostovi

Ovo je metoda implantoprotetske sanacije čeljusti sa implantatima i mostovima, gdje implantati imaju ulogu korijena zuba, a na njima se onda nadograđuje fiksni most u obliku zubi.

All-on-4

All-on-4 (all-on-four, sve na 4) je metoda implantoprotetske sanacije čeljusti koja pacijentima bez zubi ili s totalnim protezama omogućuje da odjednom dobiju fiksno rješenje za zube. Ta metoda je posebno dobra za pacijente s manjkom kosti čeljusti jer im se ne treba nadopunjavati kost. Postupak se bazira na mostu koji je vijcima pričvršćen za implantate.

Implantati + proteza

Ovo je metoda implantoprotetske sanacije čeljusti u kombinaciji implantata s prečkom/kuglom i protezom, gdje implantati vrše funkciju sidra za protezu. To je opcija gdje se proteza može skidati i čistiti.

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno