Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Medicinski centar Vodice

Medicinski centar Vodice

Medicinski centar Vodice – centar zdravlja i brzog oporavka nalazi se u kompleksu zgrade Dental centra Dubravica i najmodernije je opremljeni centar na području regije u kojem vas očekuje spoj vrhunskih zdravstvenih usluga i stručnih djelatnika.

Na jednom mjestu pronaći ćete samo najviše standarde zdravstvene njege zahvaljujući visoko educiranom i iskusnom liječničkom i stručnom osoblju te vrhunskoj dijagnostičkoj i terapeutskoj opremi. Suvremeno uređeni prostori Medicinskog centra u Vodicama stvaraju ugodan i vedar ambijent za konzultacije i preglede, dok vrhunska tehnologija uz iskusni liječnički garantira klijentima izvrsnu uslugu.

U Medicinskom centru Vodice pružamo usluge fizikalne medicine i rehabilitacije s fizikalnom terapijom, interne medicine – kardiologije, neurologije, ortopedije, ginekologije, otorinolaringologije, dermatovenerologije, medicinske kozmetologije, estetske kirurgije, ambulante za liječenje boli kao i ultrazvučne dijagnostike te laboratorijskih pretraga.

Jedina sigurno isplativa investicija je investicija u vaše zdravlje!

Više informacija potražite na www.mcvodice.hr ili na telefonskom broju 022 643 876

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno