Medicinski centar Vodice

fiz_sport_med_54516457_XXL_jpg.jpg

 Medicinski centar Vodice – centar zdravlja i brzog oporavka nalazi se u kompleksu zgrade Dental centra Dubravica i najmodernije je opremljeni centar na području regije u kojem vas očekuje vas spoj vrhunskih zdravstvenih usluga i djelatnika.

Današnji ubrzani ritam života i svakodnevni stres na žalost utječu na naš organizam i zdravlje. Da bi se pronašla ravnoteža i da bi čovjek mogao normalno funkcionirati, potrebno je brinuti o sebi i svom zdravlju. Bilo da vas muči bol u leđima, povišen tlak, preskače Vam srce ili Vas boli glava, imate madež koji mijenja oblik ili boju, potrebno je na vrijeme reagirati i potražiti mišljenje i pomoć stručnjaka.

Na jednom mjestu ćete pronaći samo najviše standarde zdravstvene njege zahvaljujući visoko educiranom i iskusnom liječničkom i stručnom osoblju te vrhunskoj dijagnostičkoj i terapeutskoj opremi. Suvremeno uređeni prostori Medicinskog centra u Vodicama stvaraju ugodan i vedar ambijent za konzultacije i preglede, dok vrhunska tehnologija  uz iskusni liječnički i stručni tim garantira klijentima stručnu uslugu.

U Medicinskom centru Vodice pružamo usluge fizikalne medicine i rehabilitacije s fizikalnom terapijom, intrene medicine – kardiologije, neurologije, reumatologije, dermatovenerologije medicinske kozmetologije, ambulante za liječenje boli kao i laboratorijske dijagnostike.

Jedina sigurno isplativa investicija je investicija u vaše zdravlje!www.mcvodice.hr

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno