Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Zubotehnički laboratorij

Galerija

U sastavu Dental Centra Dubravica nalazi se suvremeni zubotehnički laboratorij opremljen za obavljanje svih vrsta protetskih radova. Uz najnoviju tehnologiju i vrhunske materijale, omogućavamo vam kvalitetna protetska rješenja kako u fiksnoj tako i u mobilnoj protetici, uvažavajući pri tom želje različite pacijenata.

Svaki zubni tehničar, kao dio našeg tima u zubotehničkom laboratoriju je specijaliziran za određenu vrstu zubotehničkog posla u cilju postizanja veće kvalitete i preciznosti izrade protetskih nadomjestaka (krunice, mostovi, proteze).

CAD/CAM tehnologija

CAD/ CAM tehnologija potpomognuta suvremenim CAD/ CAM uređajima (KaVo Everest i Imes Icore 550i) u zubotehničkom laboratoriju Dental Centra Dubravica omogućava digitalni dizajn te bržu i precizniju izradu protetskih nadomjestaka od visokokvalitetnih materijala: cirkona, staklokeramike, titana, kobalt kroma, pmma…

Rezultat tog postupka CAD/ CAM izrade je iznimno precizna proizvodnja vrhunskih i estetski savršenih protetskih nadomjestaka (krunice, mostovi, ljuskice, inlayi i onlayi) koji se ističu s iznimnom preciznošću konstrukcije i zadovoljan pacijent koji je ujedno i aktivni sudionik cijelog procesa.

Cirkon

Cirkon je suvremeni materijal koji se odlikuje visokom čvrstoćom i biokompatibilnošću, a istodobno zbog svoje bjeline pruža prirodni izgled zuba. Zaboravite na „crne rubove“! U slučaju povlačenja desni pojava “crnog ruba ” nije nemoguća.

Titan

Titan je izuzetno kvalitetan, lagan i biokompatibilan materijal (svijetlo sive boje) koji ne izaziva alergijske reakcije, također pogodan za fiksnu protetiku (krunice i mostovi) i za mobilnu protetiku (all-on-4).

Veliki iskorak u kreiranju novog savršenog osmijeha predstavlja najsuvremenija tehnologija u vidu 3D printera (Rapid Shape D30) pomoću kojeg, u kombinaciji sa intraoralnim skenerom (Trios 3shape) i već spomenutom CAD/ CAM tehnologijom pomičemo granice preciznosti pri izradi 3D odljeva; implantoloških šablona, radnih modela, privremenih zubi, skeletiranih proteza, ortodontskih udlaga…

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno