Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Humanitarni makeover

Najdragocjeniji dar koji možete nekome pokloniti je prekrasan osmijeh na njegovom licu.


Potaknuti vremenom u kojem živimo i svjesni da, na žalost, novčane mogućnost za novi osmijeh nema svatko u svibnju prošle godine odlučili smo organizirati natječaj za makeover. Želja nam je bila da običnim ljudima, našim sugrađanima pomognemo da promijene svoj život, povrate samopouzdanje i zablistaju s novim osmijehom. Između gotovo stotinu prijavljenih bilo je zaista teško odlučiti se za samo jednu osobu pa smo izabrali čak dvije kandidatkinje i to Mersihu Talam iz Šibenika te Mariju Strenju koja živi u mjestu Debeljak, u općini Sukošan.

Mersiha Talam

Metamorfoza gospođe Talam započela je dentalnim radovima, odnosno prvim pregledom kod dr. Ivice Dubravice koji je dao plan terapije i sa svojim stručnim timom dogovorio tijek liječenja. Kod Mersihe je bilo potrebno vađenje 6 zubi, postavljanje 2 implantata te 13 cirkonskih krunica u gornjoj i 12 krunica u donjoj čeljusti

Pri završetku implantoloških i protetskih radova započeli su oni na njezi kože i to kemijskim pilingom u Medicinskom centru Vodice kod doktorice Ive Bojčić, specijaliste dermatovenerologije.
Kemijskim pilingom uklanja se stari sloj kože i time se potiče rast novih stanica kako bi koža bila sjajnija, zdravija i ljepša te vidno pomlađena.

Potom su uslijedili tretmani s radiofrekvencijom, odnosnom aparatom Venus Legacy u Studiju za njegu lica, tijela i kose Sorriso koji se nalazi u sklopu zgrade Poliklinike Dubravica. Venus Legacy je revolucionarna tehnologija za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože lica i tijela, kombinacija je radio valova i magnetne energije te se koristi za pomlađivanje kože, smanjivanje bora i zatezanje lica i tijela.


Prava umjetnica za kosu, simpatična, kreativna i iskusna Miljenka Mikulandra te njezina asistentica Beatrice Mersihnoj su kosi vratile sjaj i dala joj prekrasnu punoću i formu. U studiju Sorriso koriste vrhunske Kevin Murphy proizvode a za Mersihinu kosu koristila se tehnika Balayage i preljev Kevin Murphy te preparat Olapex.

Završni „touch“ bio je savršeni make up, također u salonu Sorriso, za koji je zaslužna Mateja Jerkov koja je zemljanim tonovima istaknula Mersihine predivne oči.

Pomlađena koža, nova frizura i blistav osmijeh rezultat je rada iskusnog tima koji je sa zadovoljstvom vratio samopouzdanje dragoj Mersihi koju su komplimenti i iskrene čestitke ganule do suza.

Cijeli tim Poliklinike Dubravice, Medicinskog centra Vodice i Studija Sorriso od srca zahvaljuje Mersihi Talam na povjerenju, strpljenju i nadaju se kako joj novi osmijeh neće nikad silaziti s lica jer ipak je on ključ koji otvara svačije srce.


Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno