Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Avion

Croatia Airlines (kod OU) je hrvatski nacionalni zrakoplovni prijevoznik i odrađuje sve interne letove u hrvatskoj. Sve rute prolaze kroz Zagreb, koji je ujedno i zračna luka gdje dolazi najveći broj međunarodnih letova na hrvatsko tlo. Iz Zagreba možete letiti za Pulu, Zadar, Split, Brač ili Dubrovnik. Također, možete pronaći veliki broj letova iz Zagreba u sve europske metropole sa Croatia Airlinesom, kao i sa drugim zračnim prijevoznicima i jeftinim prijevoznicima poput RyanAira, GermanWingsa, Easyjeta i sl. U zadnje vrijeme, sve više i više se otvaraju zračne linije prema hrvatskoj i postoje dobri uvjeti za direktne letove, osim u Zagreb i u druge hrvatske gradove kao što su Pula, Zadar, Split i Dubrovnik.

Raspored letenja je prilično intenzivan u turističkoj sezoni za međunarodne letove. Bez obzira bilo lokalni ili međunarodni, cijene su veće po ljeti. U post-sezoni, domaći letovi su iznimno jeftini, a mogu se usporediti ponekad sa cijenom željezničke karte Zagreb-Split. Platiti ćete više ako rezervirate let iz inozemstva. Ako možete, rezervirajte i platite vaš lokalni let u Hrvatskoj.

Većina lokalnih letova spojeni su sa Zagrebom, osim direktnih letova iz Osijeka za Split i Dubrovnik. Popularni let je iz Zagreba za Split i Dubrovnik.

Aerodromi u Hrvatskoj

Za više informacija o putovanju Hrvatskom zrakoplovom, kao i za raspored letova, molimo posjetite sljedeće službene stranice:

Preporučeni aerodromi

Aerodromi koji su najbliži nama:

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno