Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Beauty program

Galerija

Osim što brinemo o vašem osmijehu, u našem centru učinit ćemo i više da biste potpuno zablistali zahvaljujući beauty programu koji obuhvaća frizerske i kozmetičke usluge našeg specijaliziranog studija za njegu tijela i kose. SORRISO studio za njegu tijela i kose, smješten u prizemlju Dental centra Dubravica, pravo je mjesto na kojemu ćete, u lijepom i ugodnom ambijentu moći probuditi i očuvati zdravlje i ljepotu vaše kose,lica i tijela te noktiju.

Naš stručni tim spreman je na svaku situaciju i izazov. Sve naše frizerke obučene su da razumiju vaše potrebe, te da vam pruže vrhunsku i stručnu uslugu na jednom mjestu, bilo da se radi o preciznom šišanju, bojanju, pramenovima, freehand tehnici, keratinskom ravnanju ili trajnom kovrčanju, posebnoj njezi kose ili pak o promjeni imagea kako bi s kosom ošišanom prema strukturi lica dobili frizuru jednostavnu za održavanje i svakodnevnu promjenu.

Istom pažnjom kako tretiramo vašu kosu da bi istaknuli svu njenu ljepotu i individualnost, posvetit ćemo se njezi odnosno kozmetičkim tretmanima vašeg lica i tijela, bilo da je riječ o kompletnom tretmanu lica, posebnom oxygenihyalurontretmanu, običnoj korekciji ili japanskom iscrtavanju obrva, usluzi šminkanja, trajnom laku, manikuri, pedikuri, depilaciji, anticelulitnom tretmanu ili relaksirajućoj masaži koja će vam pomoći da se riješite napetosti uz potpuno psihofizičko opuštanje.

Osim mogućnosti besplatnog savjetovanja i učestalih akcijskih tretmana kao dodatnu pogodnost izdvajamo mogućnost besplatnog parkinga te kupon knjižicu pogodnosti zahvaljujući kojoj vam (skupljanjem pečata nakon šestog realiziranog tretmana) darujemo i jedan tretman na poklon.

Cijenite li sebe i svoje vrijeme, želite li stručnost i kvalitetu, tražite li pravu vrijednost za svoj novac, našli ste ono što tražite! Studio SORRISO je pravi razlog za zadovoljan OSMIJEH, baš kao što mu i samo značenje imena govori.

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno