Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Makeover zubi

Možda upravo vama ne trebaju implantati, keramički mostovi, ni ortodontski aparatići, već samo jedan završni dodir pomoću kojeg će vaš osmjeh zablistati.

Mini Smile Makeover

  • čišćenje i poliranje zubi
  • izbjeljivanje zubi
  • zubni nakit

Hollywoodski osmijeh za jedan sat!

U samo sat vremena uklonit ćemo kamenac i ispolirati zube. Sam proces izbjeljivanja traje otprilike 45 min. Zube izbjeljujemo Fotona Light Walker AT laserom lampom kako bi postigli vrhunske rezultate gdje naočigled vidite razliku u situaciji prije i poslije, gdje zube posvijetlimo i za nekoliko nijansi. Bitno je istaknuti da izbjeljivanjem ne oštećujemo ni zub, ni zubno meso (gingivu), dakle samo dobivamo na ljepoti zubi.

I na kraju završni dodir - prekrasan cirkon u boji koju vi odaberete kako bi vaš osmjeh zaista zablistao.

Zubni nakit

Kako bi upotpunili svoj osmijeh i pridodali mu posebni ton stavljamo nakit na zub. Zubni nakit može biti cirkon ili pravi dijamant. Postavljanje cirkona na zub potpuno je bezbolno, brzo i jednostavno. Diskretan sjaj i ljepota cirkona privući će pogled svakog kome je vaš osmijeh upućen!

Cirkon se lijepi, a zub se nimalo ne oštećuje (ne brusi se). Nakit se može staviti i mlađim osobama jer se zubi ne oštećuju, a sam postupak jako jednostavan i kratko traje. Cirkoni postoje u raznim bojama i mogu se postaviti na zub koji želite.

Galerija

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno