Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Brod

Jadrolinija je državna plovidbena kompanija koja upravlja gotovo svim trajektima u Hrvatskoj. Uz Jadroliniju postoje i nekoliko privatnih plovidbenih kompanija. Lokalni Jadrolinija trajekti, brzi katamarani i hidrogliseri povezuju obalne gradove s naseljenim otocima. Također, postoje ljetne linije od Rijeke do Dubrovnika. Tijekom turističke sezone, broj trajektnih linija se povećava kako bi se izbjegle gužve i zastoji. Trajektne linije koje povezuju jedan otok sa drugim su manje frekventne.

U ljetnim mjesecima kupite svoju kartu ranije posebice ukoliko idete automobilom, posebno u najvećim ljetnim gužvama.

Međunarodne trajektne linije dolaze iz talijanskih luka Ancone, Barija, Venecije, Trsta, Pescare i, ovisno o sezoni, Rimini i luke u regiji Emillia Romagna sa trajektima i brzim Snav brodovima.

Naravno, ljeti je daleko više trajektnih linija između Italije i Hrvatske. Svake godine nekolicina plovidbenih kompanija izdaju svoj raspored plovidbe i linije za ljetnu turističku sezonu. Većina proširenih usluga počinje oko travnja ili svibnja, a neke počinju tek u lipnju i kolovozu. Sezona završava početkom listopada. Najzanimljivije linije su od Ancone do Zadra, iz Ancone za Split i Bari, te Bari za Dubrovnik.

Pronađite korisne informacije o rasporedu plovidbe trajekata i putovanju u Hrvatsku na:

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno