Autobus

dental-centar-dubravica-croatia-travel-by-bus.jpg

Sveobuhvatna autobusna mreža povezuje sve dijelove hrvatske. Autobusne linije između glavnih gradova (međugradske linije) su frekventne, kao i regionalne linije. Putovanje autobusom je brz način putovanja, relativno jeftin, efikasan i postoji dovoljan broj linija za odlazak na popularne destinacije. Najposjećeniji autobusni terminal je autobusni kolodvor Zagreb. Unatoč napretku željeznice, autobusi su još uvijek brži za određene međugradske linije.

Putovanje autobusom je relativno komforno budući se prijevozničke tvrtke moraju boriti za putnike na popularnim rutama. Naslon za sjedala i klima su standardna oprema. Većina putovanja se odvija tijekom dana, ali za one najudaljenije destinacije, postoje i linije noću.

Najčešći slučaj, kad putujete van turističke sezone je da ne trebate rezervirati kartu za vaše putovanje unaprijed, ali ako putujete ljeti na odmor u neko od popularnih turističkih odredišta, savjetujemo da to napravite nekoliko dana ranije. Također, zapamtite da sjedalo može biti rezervirano, te kako bi izbjegli neugodnosti ili stajanje tijekom puta, uz kartu kupite i rezervaciju. Jedino mjesto gdje možete kupiti karte su agencije ili autobusni kolodvor. U hrvatskoj ne možete kupiti kartu putem interneta.

Najbolje mjesto za informiranje o rasporedu vožnje autobusa je autobusni kolodvor. Pronađite željene informacije pregledom web stranica autobusnih kolodvora ili pozivom na telefonski broj:

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 07:30-21:30
sub.: 07:30-17:30
ned.: zatvoreno