Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Što pacijenti kažu o nama

Zahvaljujemo svim našim dragim pacijentima koji su podijelili svoja iskustva i mišljenja i dali nam dozvolu za objavu istih.

 

Jako sam zadovoljan s uslugom u poliklinici Dubravica. Rado ću ih preporučiti svojim prijateljima. Čestitke cijelom osoblju poliklinike!

Vito Lassandro, Torino, Italija

U Poliklinici Dubravica sam se osjećao jako dobro, jako sam zadovoljan s napravljenim radom, vrlo su profesionalni i iskusni, pohvale doktorima i cijelom osoblju!

Diego Cabezas Gonzales, Milano, Italija

Jako sam zadovoljna svojim novim osmijehom. Hvala na svemu, a najviše na strpljenju! Puno vas voli Darija

Darija Alic Behr, Njemačka

Zahvaljujem se DCD timu na kvalitetnom radu, strpljenju i stručnosti! Želim Vam mnogo uspjeha! Veliko hvala cijeloj ekipi!

Jozo Stanojević, Švicarska

Odlučila sam si olakšati i uljepšati život, a odabir DCD tima je bio najbolje rješenje! Hvala Vam na sigurnosti, znanju i tehnologiji koju ste mi pružili!

Lidija Stanojević, Švicarska

Godinama sam se bojao otići stomatologu. U Poliklinici Dubravica pomogli su mi da se suočim sa strahovima. Danas imam lijep i zdrav osmjeh. Hvala od srca!

Marcello Ballarin, Torino, Italija

Godinama sam zanemarivao svoje zube i usta su mi bila u užasnom stanju. U Dubravici su mi na zadivljujući način izliječili zube. Jako sam zadovoljan!

Pier Mario Turino, Torino, Italija

U Poliklinici Dubravica sam pronašla ljubazno osoblje, sposobne stomatologe i cijene, povoljnije od onih u Italiji. Rezultat je izvrstan!

Rosina Salamone, Torino, Italija

Dolazim redovito na odmor u Vodice, te sam po preporuci posjetio Polikliniku Dubravica i dr. Dubravicu. Oduševljen sam protetskim radom!

Scheffer Karl Heinz, Neuwied, Njemačka

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno