Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Sportska stomatologija

dental-centar-dubravica-dental-prosthetic.jpg


Bavljenje sportom za većinu ljudi predstavlja vrijeme za užitak i opuštanje. Međutim, tijekom bavljenja sportskim aktivnostima vrlo često može doći do ozljeda. Ozljede glave, vrata, lica, mekih dijelova usne šupljine i zuba zauzimaju vrlo značajan udio u nastanku ozljeda u sportu.

Smanjivanje nesreća i sprječavanje ozljeda u sportu ima važnu ulogu u očuvanju zdravlja sportaša, a u tome veliku ulogu ima štitnik za zube.

Preporuča se najmlađim sportašima, tj. djeci kojoj su tek počeli nicati trajni zubi, i to ne samo za bavljenje sportom, nego i u svakodnevnoj igri, jer se zna da većina ozljeda zuba nastaje tijekom igre naših najmlađih članova obitelji.

Koje vrste zubnih štitnika izrađujemo?

Individualni meki, silikonski zubni štitnici

Individualni štitnik za zube je udoban za nošenje, vrlo je trajan i omogućuje nesmetano disanje i govor. Individualni zubni štitnik najbolje reproducira stanje u ustima svakog pojedinca, najbolje priliježe uz zube, obraznu sluznicu i zubno meso, ima odličnu retenciju, te je značajno sigurniji od svih ostalih vrsta sportskih štitnika za zube.

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno