Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Automobil

Ukoliko dolazite automobilom iz Italije ili Slovenije, preporučamo da po ulasku u Hrvatsku koristite autocestu A1. Autocestom nakon čvora Bosiljevo nastavite u pravcu Splita. Izađite na izlazu Pirovac i slijedite upute prema Vodicama, Naša klinika se nalazi na adresi Magistrala 59, na glavnoj prometnici koja iz Vodica vodi prema gradu Šibeniku.

Ukoliko trebate informacije iz prometa nazovite na broj telefona 1987

Odredbe

Minimalna dozvoljena dob za vožnju auta je 18 godina. Ograničenje brzine je 130 km/h (81 m/h) na autoputu, 110 km/h (62 m/h) na državnim cestama, 50 km/h (31 m/h) u naseljenim područjima i 90 km/h (50m/h) izvan naseljenih područja. Za prekoračenje brzine autoritativna tijela izdaju visoke kazne. Dozvoljena granica alkohola u krvi je 0,05%. Obvezno je vezati se pojasom za putnike naprijed i odozada. Nije dozvoljeno korištenje mobitela tijekom vožnje. Svjetla moraju biti upaljena cijelo vrijeme tijekom zimskog perioda, a tijekom ljeta samo noću. Vozi se na desnoj strani.

Dokumentacija

Nacionalna ili međunarodna vozačka dozvola je obvezna. Svi vozači moraju imati valjanu putovnicu ili osobnu iskaznicu kao dokaz identiteta u bilo koje vrijeme. Zelenu kartu trebaju imati posjetitelji (osim EU posjetitelja) ukoliko idu vlasititim autom u hrvatsku. Nacionalna registracija u državi iz koje posjetitelj dolazi je obvezna za sva vozila. Ukoliko iznajmljujete auto, osiguranje je nužno, kao i valjana kreditna kartica.

Hitna služba

Hrvatski Autoklub (HAK) - djeluje kao servis za pomoć na cesti (tel: 987 ili +385 1 987 ako zovete sa mobilnih uređaja).

Korisni linkovi

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno