Hrvatski English Deutsch Italiano

 

Zygoma implantati - revolucija u implantologiji

Zbog nedostatka kosti u gornjoj čeljusti, rekli su vam da niste kandidat za ugradnju implantata te ste i dalje osuđeni na proteze i druga neadekvatna rješenja – PRAVO RJEŠENJE ipak postoji.

Nudimo vam najnapredniju kirušku tehnologiju- Zygoma sistem ugradnje implantata, gdje se implantati ugrađuju u zigomatičnu (jagodičnu) kost. Zigomatični implantati su revolucija u dentalnoj medicini jer više ne postoji razlog zašto netko ne bi mogao ugraditi implantate, na taj način riješiti sve svoje dentalne probleme te živjeti kvalitetno, zdravo i s osmjehom na licu.

Zašto Zygoma implantati?

Zato što oni otklanjaju potrebu za presađivanjem kosti ili sinus liftom, jer u jagodičnoj kosti za njih ima sasvim dovoljno potpore, te predstavljaju alternativu augmentacije kosti koja je do sada bila jedino rješenje za osobe s velikim nedostatkom kosti.

Sama ugradnja implantata obavlja se u lokalnoj ili općoj anesteziji u vrhunskim uvjetima dnevne bolnice za kirurgiju Medicinskog centra Vodice. Postoperativana bol je minimalna uz korištenje analgetika po potrebi. Moguća je lagana oteklina, ali u roku od 2-3 dana pacijent se vraća svojim normalnim aktivnostima.

Tko je kandidat za zygoma implantate?

  • Svi koji imaju veliki gubitak kosti u gornjoj čeljusti, te su zbog toga osuđeni na totalne ili parcijalne proteze
  • Svi koji žele potpunu i trajnu rehabilitaciju fiksnim radom (krunice, mostovi, all on 4)

ZYGOMA IMPLANTATI – brzo, kvalitetno i trajno rješenje kod pacijenata sa nedostatkom kosti u gornjoj čeljusti i kod kojih nije moguće ugraditi standardne implantate.

Ne čekajte sutra, već danas se naručite na pregled kod dr. Ivice Dubravice, World Member of Leading Implant Centers, stručnjaka koji je do sada ugradio preko 15 000 implantata, sa 99% uspješnosti ugradnje, te na taj način vratio osmijeh na lice mnogima.

Kontakt forma


Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice www.dcd.hr, prihvaćate pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Kontakt

Dental Centar Dubravica
Poliklinika Dubravica d.o.o.
Magistrala 59
22211 Vodice, Hrvatska

Tel: +385 22 444 796
Fax: +385 22 444 795
Mail: info@dcd.hr
Web: www.dcd.hr

Radno vrijeme
pon.-pet.: 08:00-16:00
sub.: zatvoreno ili po dogovoru
ned.: zatvoreno